Potvrzeno: „Cybertruck“ od Tesly bude představen veřejnosti ještě tento měsíc

Elon Musk ve středu na Twitteru oznámil, že dlouho očekávaný „Cybertruck“ bude představen ve čtvrtek 21. listopadu nedaleko raketové továrny SpaceX v Los Angeles.

Není žádným tajemstvím, že Musk má pro tento vůz velkou slabost. V roce 2018 ho během rozhovoru pro Recode popsal coby „futuristic-like cyberpunk, ‘Blade Runner’ pickup truck“.

„Bude to úchvatné, bude to ohromující. Bude to zastavovat srdce. Zastaví to i mé srdce. Je to jako, oh, je to skvělé,“ dodal nadšeně.

Podrobnějších informací k „Cybertrucku“ je zatím k dispozici jen málo. Šéf Tesly nicméně v minulosti uvedl, že půjde o masivní šestimístný vůz s dojezdem 600 – 800 kilometrů a tažnou kapacitou přes 130 tun.

Kromě toho odhalil, že „Cybertruck“ se svým pojetím blíží obrněnému transportéru budoucnosti, což naznačuje, že by ho mohla požívat armáda. Jeho odvážný design by však podle Muska měl zaujmout i řadu jiných potenciálních zákazníků.

„Lidé se neustále snaží vyrábět produkty, o nichž si myslí, že by je ostatní měli milovat, ale oni sami je nemilují. Pokud vy sami produkt nemilujete, neměli byste to očekávat od ostatních,“ konstatoval slavný vizionář na Space Pitch Day v San Franciscu.

Diskuze (23) Další článek: Významný okamžik pro pornoweby: Unilever a Heinz zkouší reklamu na Pornhubu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,