Placatozemec Mike Hughes oznámil nové datum startu své rakety. Chce dokázat, že Země není kulatá

V listopadu loňského roku jsme vás informovali o tom, že úřady znemožnily placatozemci Mikeovi Hughesovi vznést se v jeho podomácku vyrobené raketě nad Mohavskou poušť. Agentura Bureau of Land Management (BLM) mu totiž nevydala povolení k provedení tohoto bizarního experimentu na veřejném pozemku.

Nyní Hughes na svém Facebooku oznámil, že start se uskuteční 3. února a to opět v kalifornském městečku duchů Amboy – jen na jiném místě.

Špatnou zprávou je, že přímý přenos celé akce bude na Noize TV dostupný pouze uživatelům s předplatným. Smůlu budou mít podle všeho i jedinci, kteří by se této akce chtěli zúčastnit osobně. Mike totiž o žádné diváky nestojí.

„Každý dron létající v blízkosti soukromého pozemku bude sestřelen, naše vlastní drony budou natáčet každého, kdo by chtěl něco filmovat… lidi bude zahánět pryč CHP (California Highway Patrol, pozn. red.) a má ochranka ,“ vyhrožuje.

Pořízené záběry budou použity pro tvorbu dokumentu, v němž by se prý měly objevit i vybrané komentáře z Facebooku.

Z dostupných informací rovněž plyne, že „poslední velký odvážlivec“, který touží prokázat plochost Země, pro potřeby této události zřejmě vytvořil novou raketu. Její specifikace však bohužel nebyly zveřejněny.

Zdroj: IFLScience, Foto: MadMikeHughes

Diskuze (57) Další článek: Waymo míří do Atlanty. Robovozy Googlu potvrzují technologický náskok před konkurencí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,