Jím cibuli (imunita), česnek (bakterie, viry) a badyán* (protinádorové účinky). Chřest moc nemusím, jen na chuť, když má sezónu.
* Vhodný k masu, do omáček vč. rajské, do přímo konzumovaných kompotů (hruška, jablko, švestka a tak.).
Poznámka: Navíc bych to nehrotil, na vznik nádoru může působit i majonéza, saláty s ní, konzervované maso - salámy, kořeněná jídla, i mé milované víno / černé pivo. A víte co dělá uzené, hotový zabiják. Jestli chtějí vědátoři, USA či EU žít věčně a myslí si, že člověk by měl jít do hrobu zdravý, pak doporučím vyšetření u psychiatra. To jak dlouho člověk žije, je dáno DNA, tím, jak silná - zdravá je v populaci, což se už např. o té Evropské říct nedá. Zahraňujeme příliš mnoho narozených dětí, které by jinak nepřežili. S nimi i jejich slabou DNA!!
Názor byl 1× upraven, naposled 13. 02. 2018 15:42